Photo 1016923-1042
Keskeneräinen Roineenpuisto kesällä 1962. Taustalla Roineentien puutaloja. Roineenpuisto oli pitkään varasto- ja teollisuuskäytössä. 1970- ja 80-luvulla puistossa oli pelikenttiä ja talvisin luistinrata ja se tunnettiin myöskin Volvon kenttänä. Nykyisin (2004) alueella koirapuisto ja jonkinlainen oleskelupuisto.
[ID=13992/bol7046m.jpg]
Kaupunginosa/osa-alue: Vallila
Katuosoite: Roineentie
Kuvausvuosi: 1962, 07.07.
Valokuvaaja: Löfman Börje O.
Kuvalähde: Löfman Börje O.
 
Kommentoi kuvaa: >>
 • Faktat kohdalleen

  Ei muuten taida olla pelikenttiä ja luistinrata, vaan nykyisellään koirapuisto ja yleistä puistoaluetta. Lämminvesiputki entisen luistinradaksi tarkoitetun osan kohdalla lopetti ihanan käytön jo n. 10 vuotta sitten,ikävä kyllä.

  Pari vuotta muualla asunut
 • Roineen puisto nykyisin

  Heippa Eeva Kiva kuva Roineenpuistosta. Pankaa tiedot puistosta ajantasalle: siellä oli kyllä pelikenttä ja luistinrata ainakin 1970 ja -80-luvulla. Nykyisin siellä on jonkinlainen oleskelupuisto ja koirapuisto. terkkuja Leniltä

  Leni
 • Kenttää kutsuttiin 60-luvulla Volvon kentäksi, koska vasemalla olevassa valkoisessa talossa oli ainakin Volvon korjaamo.

  Iiris
 • Faktat kohdallaan

  Kiitos kommenteista. Tiedot on pantu ajantasalle.

  Albumit/ER
 • Pimeää....

  Taustalla olevasta vaalesta talosta,käytiin 70 luvulla hakemassa lestiä..myyjä oli kuuluisa lempinimestään..jonka kylla ainakin kuntsin 'jengiläiset'muistaa :)

  Kuntsin kundi vm- 57
Kommentoi kuvaa >>