Photo 1010429-1000
Näkymä illalla Siuntionkadulta Porvoonkadulle. Taustalla Kotkankatu.
[ID=1430/750136.jpg]
Kaupunginosa/osa-alue: Alppiharju - Alppila
Katuosoite: Porvoonkatu
Kuvausvuosi: 1980 -luku
Valokuvaaja: Rista Eeva
Kuvalähde: Stadin taivaan alla -arkisto (Tiedot)
 
Kommentoi kuvaa: >>
 • Näkymä illalla Siuntionkadulta Porvoonkadulle

  Tämä kuva oli ensimmäisenä siinä sarjassa, joka avautui hakusanalla Alppiharju-Alppila. Yksikään sarjan kuvista ei suurentunut näkyville suuremman kokoisena ruudulle, joten jäi näkemättä kuvien hienoudet. Sinänsä Ristan pariskunnan ottamat kuvat näiltä alueilta ovat mitä mainioimpia, ja kokom idea "Albumit auki" hankkeesta on erinomainen.

  lauri.heikkinen5@luukku.com
 • vasemmalla puutalo Siuntionkatu 2

  näkymä on Porvoonkadulta ja vasemmalla näkyvä vaalea puujugendtalo on osoiteessa Siuntionkatu 2. kuvassa näkuu kadunpäässä Elannon myymälän pääty.

  Vuokko
 • Onko kuva varmasti vuodelta 1977??

  Hieman vaikuttaa tuo etualalla näkyvä Mitsubishi Pajero liian uudelta!!!

  Autontunnistaja
 • 1977 ?

  kuvassa ensimmäisenä parkissa seisova Mitsubishi Pajero on aikaisintaan vuoden 1985 mallia. Varsin yllättävää vuoden 1977 kuvassa ;)

  Petteri
 • 1977??

  Ei taida olla 1977,koska kuvan ensimmäinen auto vasemmalta on mitsubishi pajero,ja niiden valmistus aloitettu vasta 1982??!!

  tapsa tarkka
 • Kiitos palautteesta

  Kuvausvuodeksi oli alunperin merkitty 1977. Tarkkaavaiset Albumien selaajat olivat eri mieltä. Luotan kommentteihin ja korjasin vuoden.

  Albumit/ER
 • Siuntionkatu 2

  Asun kyseisessä puutalossa Siuntionkatu 2 / Porvoonkatu 35. Todellakin näyttää siltä, että kuva on tekemämme julkisivuremontin jälkeen otettu. 70-luvun lopulla ja vielä 1980 olivat vesirännit ja ikkunat pahasti rikkinäisiä. Viime kesänä 2004 teimme ison kattoremontin ja selvisimme siitä sadekesästä. Tämän kesän ukkosmyrskyillä olemme myös olleet hyvin turvassa.

  Hilkka Kuusinen
Kommentoi kuvaa >>